‘Lazio Roma doet Stefan de Vrij ultiem voorstel’facebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!

Stefan de Vrij beschikt bij zijn club Lazio Roma over een aflopend contract. De Romeinen hebben hem al een aantal nieuwe aanbiedingen gedaan maar hij is daar niet op ingegaan. Nu meldt Il Messaggero dat de Oranje-international een ultiem aanbod heeft gekregen: 3 miljoen euro per jaar aan salaris en een transferclausule van 30 miljoen euro.

Gaat De Vrij akkoord met het voorstel, dan kan hij in de aankomende zomertransferwindow alsnog een mooie transfer maken. Naar verluidt zijn Liverpool, Juventus, Internazionale en AC Milan geïnteresseerd in de krabbel van de Nederlander, waarnaast ook absolute grootmachten zoals bijvoorbeeld FC Barcelona en Real Madrid worden genoemd.facebook BUITENKANSJE!! SCHRIJF JE IN BIJ UNIBET EN KRIJG EEN WELKOMSTBONUS VAN MAAR LIEFST 80EURO GESTORT OM TE VOETBALWEDDEN OP JE FAVORIETE WEDSTRIJDEN!
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter