Club Brugge zit aan negen op negen

Club Brugge wist gisteren voor de derde keer dit seizoen te winnen. Tegen KV Kortrijk werd het 3-0 voor Blauw/Zwart. Op een nat speelveld snelde Arnaut Danjuma Groeneveld naar doel en vlamde de bal in de verste hoek binnen (1-0). Zeven minuten later prikte de nieuwkomer opnieuw raak. Met dank aan het slecht verdedigingswerk van de bezoekers.

facebook SPECIAL!! Pak 25.000 euro dankzij Arsenal-Manchester City! SUPERTIP!! facebook

Club nam geen gas terug en Thomas Kaminski moest enkele keren ingrijpen. Aan de overkant bleef Karlo Letica nagenoeg werkloos.

Na de rust bleef de thuisploeg domineren, met een doelpunt van Siebe Schrijvers – zijn eerste voor Club Brugge – als beloning. Het bleef bij die 3-0.

Het bericht Club Brugge zit aan negen op negen verscheen eerst op Voetbal4u.be.