Zoontje van Rafael van de Vaart krijgt uitnodiging van de Duitse bondfacebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!

Damian van der Vaart, het zoontje van Rafael heeft een uitnodiging gekregen van de Duitse voetbalbond om speciale trainingen te gaan doen.

Van der Vaart junior speelt bij de jeugd van SC Victoria in Hamburg en deed in september mee aan een oefenstage van de Duitse voetbalbond. Van de ongeveer 250 kinderen werden er tachtig, waaronder dus Damian, geselecteerd voor de wekelijkse trainingen van de Duitse bond, een volgende stap naar een mogelijke profcarrière.

“Damian is met zijn lichtvoetige balbehandeling opgevallen”, zegt DFB-basiscoördinator Stephan Kerber tegen GALA. “Bovendien heeft hij een bijzonder inzicht voor zijn teamgenoten getoond. Hij heeft het vermogen om de bal diep te spelen. Damian heeft de plek niet gekregen vanwege zijn beroemde vader, hij heeft het zelf verdiend.”facebook BUITENKANSJE!! SCHRIJF JE IN BIJ UNIBET EN KRIJG EEN WELKOMSTBONUS VAN MAAR LIEFST 80EURO GESTORT OM TE VOETBALWEDDEN OP JE FAVORIETE WEDSTRIJDEN!
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter