Anderlecht haar verlanglijstje is klaar!!!!

De afgelopen trainingsstage in Spanje was voor de nieuwbakken trainer Fred Rutten een goede periode om eens te zien wat voor vlees hij in de kuip heeft. Nu staan er nog twee oefenwedstrijden op het programma. Wie past in de toekomstplannen en wat moet er nog bijkomen? Er zit een belangrijke bespreking aan te komen.

Buiten Kara Mbodji is er nog geen enkele transfer gedaan. Coach Fred Rutten zal pas beslissen na de winterstage over eventuele transfers. Michaël Verschueren zegt wel dat de lijst met doelwitten klaar is. “Frank Arnesen, Pär Zetterberg, Fred Rutten en ikzelf hebben vorige donderdag al eens samengezeten. We hebben toen beslist om te wachten met beslissingen te nemen tot na de twee oefenwedstrijden”, zegt Michaël Verschueren, “We zullen dan opnieuw samen zitten zondagavond of maandagmorgen”.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“We hadden samen met Hein Vanhaezebrouck al de oefening gemaakt over uitgaande en inkomende transfers. Ik heb nadien wel een lijst gemaakt met spelers die voldoen aan bepaalde profielen. Het zal nu aan Fred Rutten zijn om te beslissen.”

“Op de lijst staat een beetje van alle profielen. Niet veel Belgen eerlijk gezegd. Vooral Nederlandse internationals maar ook andere nationaliteiten”, gaat Verschueren verder, “Onze lijst is in ieder geval klaar. Maar voor effectief tot actie over te gaan hebben we het akkoord van de trainer en Frank Arnesen nodig.”

Het bericht Anderlecht haar verlanglijstje is klaar!!!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.


IETS VOOR JOU?