‘Anderlecht krijgt buitenlandse concurrentie in strijd om Genk-middenvelder’

Bij kRC Genk moet middenvelder Siebe Schrijvers het momenteel doen met een reserverol. Philippe Clement kiest op het middenveld voor Seck, Malinovsky en Pozuelo. De 21-jarige kon deze week echter vertrouwen opdoen bij de nationale beloften, want maandagavond tegen Hongarije was hij goed voor een knap doelpunt.

En die goal kan Schrijvers mogelijk aan een transfer helpen. De offensieve middenvelder is in 2019 einde contract bij Genk en als hij niet bijtekent zullen de Limburgers hem moeten verkopen om nog een deftige transfersom te vangen. Anderlecht werd de voorbije maanden al genoemd, maar zij krijgen concurrentie uit het buitenland.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Schrijvers werd maandag immers in de gaten gehouden door Johan Elmander, die hem namens Galatasaray kwam bekijken. Dat meldt Fotospor. Bij de Turkse topclub zou Fatih Terim op zoek zijn naar een soort 9,5 in de stijl van Dybala of Müller en hij zou daarvoor in Schrijvers een geschikte kandidaat zien. Behalve Schrijvers zou Galatasaray wel nog een achttal andere kandidaten achter de hand houden, dus het blijft afwachten of de interesse ook in een bod zal uitmonden.

Het bericht ‘Anderlecht krijgt buitenlandse concurrentie in strijd om Genk-middenvelder’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.