‘Anderlecht start onderhandelingen voor transfer Ognjen Vranjes’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Anderlecht is de onderhandelingen gestart over de transfer van Ognjen Vranjes. De verdediger komt er in Brussel niet aan te pas en ze hopen dan ook snel afscheid van hem te nemen. Volgens Het Laatste Nieuws lonkt AEK Athene naar de overbodige verdediger. Technisch directeur Nikos Lyberopoulos zou zelfs al naar Brussel zijn afgereisd om te onderhandelen.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Volgens de krant wil de Griekse topclub Vranjes huren terwijl Anderlecht eerder hoopte op een definitieve transfer. Maar paars-wit zou toch akkoord gaan met een tijdelijke overgang, als AEK het royale loon van hun speler overneemt. En daar knelt het schoentje bij AEK. “De kans is klein dat AEK daartoe in staat is.” Ook de speler zelf lijkt niet te happig om te vertrekken. “De verdediger beseft dat hij met zijn huidige contract de lotto gewonnen heeft en wil die financiële zekerheid niet zomaar opgeven.”

Het bericht ‘Anderlecht start onderhandelingen voor transfer Ognjen Vranjes’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!