‘Anderlecht zet in op komst van smaakmaker uit de Pro League’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Anderlecht hoopt deze wintermercato de selectie een impuls kunnen geven met het aantrekken van een smaakmaker uit de Jupiler Pro League. Sportief directeur Michael Verschueren zei dat de komst van Pozuelo niet aan de orde is, maar dat is half gelogen. Volgens onze bronnen kan Pozuelo een meerjarig contract tekenen en kan hij de best betaalde speler in België worden. Die interesse is er dus nog steeds.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Dat bevestigt Het Belang van Limburg. Volgens hen heeft Anderlecht de hoop niet opgegeven, maar de kans dat Pozuelo interesse heeft, is een ander verhaal. Hij twijfelt vooral over het aanbod van Al-Ahli en daarover maakte hij nog geen keuze. Wordt vervolgd.

Het bericht ‘Anderlecht zet in op komst van smaakmaker uit de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook