Bondscoach Martinez voorspelt nu al heibel: “Er zal iets fout lopen in Rusland”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Bondscoach van de Rode Duivels Roberto Martinez kan prima cijfers overleggen en verlengde onlangs zijn contract met twee jaar. Toch is het alleen maar positief. Zo was er onlangs openlijke kritiek van sterspeler Kevin de Bruyne over de tactiek in de wedstrijd tegen Mexico. Deze pot eindigde in een 3-3.

“We moeten een zelfkritische groep zijn. Als hij zoiets zegt, kijk ik naar de informatie en zijn reactie. We moeten durven te kijken naar wat wij zelf vinden dat niet goed is en daar wat aan doen. Niet wegkijken.’ Kevin heeft de ervaring op het allerhoogste niveau en hij moet die delen. Dan kan het zijn dat iets dat in de media wordt gezet en opgeblazen, maar veel interessanter is voor mij de interne reactie. Mijn gevoel is dat de groep sterker is geworden”, zegt Martinez echter in Sport/Voetbalmagazine.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Hij doet dan ook een voorspelling voor het WK. “Geloof me: deze situatie gaan we straks opnieuw meemaken. Er zál wat worden gezegd, of er zál iets fout lopen, straks in Rusland. Dat gaat je als groep nader tot elkaar brengen. Wij zijn op dat vlak de voorbije twee jaar al veel sterker geworden. Zowel voetbaltechnisch als humaan is er een hechte band gegroeid. Wat Kevin wilde aangeven, was dat dit een heel belangrijk moment is voor álle betrokkenen. Dat álles belangrijk is en dat we écht willen winnen.”

Het bericht Bondscoach Martinez voorspelt nu al heibel: “Er zal iets fout lopen in Rusland” verscheen eerst op Voetbal4u.be.