Bondsvoorzitter haalt zwaar uit naar Marc Wilmots: “Hij dacht dat hij God was”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

De Rode Duivels vertrekken met groot vertrouwen naar het WK in Rusland. Nog voor het begin van het toernooi werd het contract van bondscoach Roberto Martinez verlengd tot medio 2020. Voor bondsvoorzitter Gérard Linard is de Spanjaard een verademing.

“Ik kan alleen vergelijken met Wilmots. Die kwam veel minder op de voetbalbond. En als hij kwam, was het boel. Wilmots had zelfs kritiek op de prijs van onze tickets. Hij respecteerde het werk van de bondsmensen niet”, haalt Linard in Het Nieuwsblad hard uit naar de vorige bondscoach.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Philippe Collin ( voorganger van Verhaeghe als voorzitter van de Technische Commissie, nvdr.) zei dat Wilmots steeds meer dacht dat hij God was. Dat vond ik ook. Hij nam posities tegen de bond in, dat is toch niet normaal? Martinez is hier elke dag. Hij neemt deel, discussieert over voetbal. Hij is volgens mij tactisch ook beter geschoold dan Wilmots.”

Het bericht Bondsvoorzitter haalt zwaar uit naar Marc Wilmots: “Hij dacht dat hij God was” verscheen eerst op Voetbal4u.be.