BREAKING: Ervaren Rode Duivel houdt het binnenkort voor bekeken: “Mijn laatste grote toernooi”

Aankomende zomer speelt Belgie het WK in Rusland. Één speler van de Rode Duivels heeft alvast kenbaar gemaakt dat dit zijn laatste grote toernooi gaat worden. Het gaat om Laurent Ciman inmiddels een zekerheidje in de selectie van trainer Roberto Martinez.

“Ik werk heel hard en geef me altijd tweehonderd procent als ze me vragen om te spelen. Het is de coach die beslist. Ik ben 32, het zou mijn laatste grote toernooi zijn. Ik heb het in eigen handen bij mijn club, waar ik goeie wedstrijden speel”, aldus Ciman bij RTBF.
De Rode Duivel verhuisde onlangs van Montreal Impact naar Los Angeles FC. De transfer gebeurde achter zijn rug en Ciman was dus niet zo tevreden me de keuze van de club. “Ze hebben me gebeld om te zeggen dat ik naar LA moest. Eerst was het er moeilijk. Ook de taalbarrière was niet evident voor mijn dochter, maar wat je niet doodt, maakt je sterker”, klinkt het.

 

Het bericht BREAKING: Ervaren Rode Duivel houdt het binnenkort voor bekeken: “Mijn laatste grote toernooi” verscheen eerst op Voetbal4u.be.