BREAKING: Eupen bevestigt geruchten omtrent gokkende spelers

Afgelopen zondag wist KAS Eupen op een wonderbaarlijke manier met 4-0 te winnen van Excelsior Moeskroen. Op deze manier wist Eupen zich veilig te spelen in de Pro League en viel het doek voor KV Mechelen. Er gingen geruchten rond over een heus gokschandaal en nu is er een reactie gekomen uit de hoek van Eupen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

In HLN bevestigt Eupen-manager Christoph Henkel de geruchten omtrent gokkende spelers. Maar het zou enkel over buitenlandse partijen gaan, en niet over Eupen-Moeskroen: “Voor de wedstrijd tegen Moeskroen kregen we daar ook informatie over binnen. We hebben besloten om naar FederBet te stappen en daar konden ze ons bevestigen dat er niets vreemd aan de hand was rond de wedstrijd tegen Moeskroen. Er waren geen atypische gokjes’.”

”Van onze kant zijn we wel voorzichtig. We wilden op veilig spelen voor wat toch een bijzonder geladen wedstrijd ging worden. Als er toch iets aan het licht zou komen, dan gaan we wel onze maatregelen nemen. Iedereen kent de situatie, het ligt heel gevoelig.”

Het bericht BREAKING: Eupen bevestigt geruchten omtrent gokkende spelers verscheen eerst op Voetbal4u.be.