EK VOETBAL! Krijg 10X je inzet terug als BELGIE van FINLAND WINT! EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: ‘Smaakmaker dreigt Royal Antwerp te gaan verlaten’

Het zou zomaar kunnen dat Royal Antwerp na dit seizoen door moet zonder één van haar smaakmakers. William Owusu speelt al jaren voor The Good Old en de club heeft hem al meerdere aanbiedingen gedaan om zijn aflopende contract te verlengen maar tot een akkoord kwam het nog niet.

“Enkele maanden geleden deed Luciano D’Onofrio mij een voorstel voor drie jaar. Maar ik heb hem gezegd dat ik een buitenlandse aanbieding had en dat ik twintig jaar bij Antwerp zou moeten spelen om hetzelfde te kunnen verdienen”, vertelt Owusu bij Het Nieuwsblad.

VANAVOND! WED en KIJK LIVE naar de CLASICO via UNIBET TV!!!

REAL – BARCA!! facebook

De aanvaller heeft dan in vergelijking met de rest van de groep dan ook een erg mager contract, iets wat D’Onofrio ook besefte. Toch is het sindsdien stil. “D’Onofrio zag dat ik mijn best deed en gaf me wat compensatie, maar het nieuwe voorstel was op basis van mijn oude contract en was voor mij niet interessant. Hij zou er later op terugkomen, zei hij. Maar we hebben er sindsdien nooit meer over gesproken.”

En dus blijft het momenteel koffiedik kijken, al sluit Owusu niet uit dat hij gewoon op de Bosuil zal blijven. “Ik doe gewoon mijn best zolang mijn contract loopt, daarna zien we wel. Dan nog wordt het wikken en wegen, want ik zit met drie kinderen die hier naar school gaan. Als ik alleen was, kon ik m’n zak pakken en meteen vertrekken, maar nu moet ik ook met hen rekening houden.”

Het bericht BREAKING: ‘Smaakmaker dreigt Royal Antwerp te gaan verlaten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.