BREAKING: ‘Topdeal tussen Anderlecht en Man United op komst’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Lang zag het eruit dat Leander Dendoncker de overstap zou maken naar het buitenland maar gisteren na zijn matige optreden tegen Engeland is dit nog maar de vraag. In zijn zesde interland voor de Rode Duivels overtuigde de Anderlecht-speler niet. Hij stond wel zijn mannetje tegen de Engelsen maar werkte zich een paar keer in nesten toen hij onder druk werd gezet. Dendoncker geniet interesse van Real Betis, FC Sevilla en West Ham maar ook Manchester United sluit zich aan aan dat groepje meldt Daily Express.

facebook 1/8 FINALES OP HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN!! facebook

In januari zou Jose Mourinho zijn oog al laten vallen hebben op Dendoncker. Zijn uitstekende prestatie op Old Trafford met Anderlecht vorig jaar speelt ook mee in zijn voordeel. United zou zelfs al in contact gekomen zijn met de entourage van Dendoncker om een transfer te bespreken meldt de krant.

Het bericht BREAKING: ‘Topdeal tussen Anderlecht en Man United op komst’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook