Francky Dury reageert op mogelijk vertrek naar Anderlecht

Francky Dury is in beeld om Hein Vanhaezebrouck op te volgen als trainer van RSC Anderlecht.

Luc Devroe zou zelfs al informeel contact hebben opgenomen met de sportieve baas van Zulte Waregem. Maar dat ontkent Dury tegenover La Dernière Heure. “Bepaalde mensen vroegen me hier al wat er gaat gebeuren. Maar ik heb geen enkel contact met Anderlecht gehad. Het is zoals vorig jaar met Club Brugge, dat toen interesse toonde. Dat was niet toevallig in dezelfde periode van het seizoen. Er wordt nu veel gespeculeerd over trainers en spelers.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Dury lijkt wel gecharmeerd door het feit dat hij gelinkt wordt aan de recordkampioen, maar benadrukt dat van overstap momenteel totaal geen sprake is. “Als mensen zeggen dat ik het ideale profiel heb voor Anderlecht dan vind ik dat een compliment, maar ik ben gelukkig bij Zulte Waregem. Vorig jaar, toen er interesse was van Club, heb ik daar open over gecommuniceerd tegenover de mensen van Zulte Waregem. Uiteindelijk besloten we dat ik gewoon bleef.”

Het bericht Francky Dury reageert op mogelijk vertrek naar Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.