Johan Boskamp vreest voor JPL-coach: “Hou men hart vast voor hem”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Johan Boskamp vreest voor de toekomst van één van de coaches in de Jupiler Pro league. Het gaat om Marc Brys. Die werd nochtans pas in het tussenseizoen door STVV weggeplukt bij Beerschot, maar Stayen maakt hij nu kennis met de grillen van het Japanse bestuur. “Ik houd mijn hart vast voor Marc Brys. Ik gun het die man wel. Hij is overgeleverd aan de ingevingen van zijn Japanse bestuur en wacht angstvallig op de broodnodige nieuwe spits”, stelt Boskamp tegenover Het Belang van Limburg.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Al voerde Brys zelf ook al bedenkelijke ingrepen door. De aanvoerdersband van Steven De Petter doorgeven aan Jordan Botaka bijvoorbeeld. “Ik vind dat hele gedoe rond de kapiteinswissel wat vreemd. Als De Petter de natuurlijke leider is, dan zou ik hem dat bandje laten dragen. Maar blijkbaar had hij er geen probleem mee om hem af te staan. Dan moeten wij niet zeiken.”

Het bericht Johan Boskamp vreest voor JPL-coach: “Hou men hart vast voor hem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.