“Karim Belhocine organiseerde weddenschap voor Anderlecht-Club Brugge”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Anderlecht moet er nog keihard tegenaan om Europees Voetbal weten te halen in de PO1. En dit moeten ze doen onder interim-trainer Karim Belhocine. Volgens het medium Het Laatste Nieuws ligt hij goed in de spelersgroep.

“Belhocine verrichte daar voorbeeldig werk. De spelers zien hem niet eens als een spion van Hein. Hij organiseert bijvoorbeeld weddenschappen als Anderlecht en Club Brugge de bekerfinale spelen en zorgt voor sfeer.”

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Ook ex-ploegmaat bij de Buffalo’s Hannes Van der Bruggen heeft enkel lovende woorden voor Belhocine: “Werkelijk iedereen had een goeie band met Karim. Hij praatte met iedereen, was grappig en deelde zijn ervaring. Als je iets deed wat hem niet beviel, dan zei Karim het eerlijk. En hij was discreet als dat moest, hij klikte niet bij Hein. Neen, Belhocine speelde dat jaar niet veel, maar hij had wel een aandeel in onze titel.”

Het bericht “Karim Belhocine organiseerde weddenschap voor Anderlecht-Club Brugge” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!