‘Kevin de Bruyne woest om beslissing Guardiola’

Afgelopen week won Manchester City met 9-0 van Burton Albion. Kevin de Bruyne was verantwoordelijk voor de openingstreffer maar werd daarna vroegtijdig van het veld gehaald. Iets waar hij niet blij mee was.

In één ruk stormde hij de kleedkamers binnen, met moeite stak hij een flauw handje uit naar zijn trainer. Inmiddels werd al flink gespeculeerd over deze opvallende reactie. Er was immers geen nieuwe blessure in het spel, dat bevestigde Guardiola vrijdagmiddag nog op zijn persconferentie.

Bij The Times en The Sun meent men nu echter meer te weten. De Britse media stellen namelijk dat KDB de wedstrijd wou gebruiken om meer ritme op te doen na zijn maandenlange blessureleed. Dat hij opnieuw vroegtijdig naar de kant moest paste dan ook niet in het plan dat hij voor ogen had en dus reageerde hij in eerste instantie woedend op zijn trainer.

In de kleedkamer zou hij nog even door gestormd hebben, maar eenmaal tot inkeer gekomen leken zijn frustraties grotendeels verdwenen. Maandagavond wordt hij dan ook opnieuw aan de aftrap verwacht in het Premier League-duel met Wolverhampton.

Het bericht ‘Kevin de Bruyne woest om beslissing Guardiola’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


IETS VOOR JOU?