“Keylor Navas is woedend om transfer Thibaut Courtois”

Real Madrid-keeper Keylor Navas is niet blij met de komst van Thibaut Courtois. De Rode Duivel lijkt de strijd om eerste doelman te gaan winnen en dat zint de Costa Ricaan niet.

Volgens de Spaanse journalist Diario Eduardo is Keylor Navas woedend over de hele situatie. “Keylor wees een oproep van het Costa Ricaans elftal af om te vermijden dat Courtois zijn plek zou innemen. Hij presteerde dan ook nog eens goed in zijn eerste wedstrijden, op de supercup na. Hij deed het dus goed bij de club en wees die oproep af, én toch kreeg Courtois vorig weekend de voorkeur. Navas is echt woedend. Hij heeft het bestuur van Madrid al laten weten dat hij de club in januari wil verlaten indien hij dan nog geen basisspeler is bij De Koninklijke.

Ook op een ‘rotatie-rol’ moet de Costa Ricaan niet hopen. Volgens Marca heeft het bestuur van Real laten weten dat het consistentie wil zien bij de Madrilenen op elke positie, en zelfs vooral in doel. De kans lijkt dus groot dat Navas en Courtois niet lang ploeggenoten zullen blijven. 

Het bericht “Keylor Navas is woedend om transfer Thibaut Courtois” verscheen eerst op Voetbal4u.be.