Leander Dendoncker onthult zijn favoriete transferbestemming

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Dat Leander Dendoncker voor een vertrek staat bij Anderlecht is wel duidelijk maar naar welke club is nog niet bekend. De middenvelder gaat mee naar het WK in Rusland en hoopt daar te gaan opvallen om zo een nieuwe club te vinden.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Iets waar Dendoncker nu toch al een tijdje naar hunkert, toch ging hij de vragen omtrent zijn toekomst op het persmoment bij de Rode Duivels wat uit de weg. “Ik ben daar eerlijk gezegd nu niet mee bezig. Mijn makelaar mag me wel bellen als er groot nieuws is. We zullen zien als het zover is. Het is nooit honderd procent zeker dat ik vertrek, want het moet eerst nog gebeuren”, klonk het bij Krant van West-Vlaanderen.

Maar tegenover het Waalse L’Avenir was de verdediger/middenvelder toch iets loslippiger. “Spanje blijft mijn droom. Maar Engeland en Duitsland zijn ook twee mooie competities met heel wat goede spelers. Het belangrijkste blijft echter dat ik de beste keuze maak voor mij persoonlijk.”

Het bericht Leander Dendoncker onthult zijn favoriete transferbestemming verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook