Marc Coucke reageert kort na huiszoeking bij Anderlecht

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Gisteren vielen 30 agenten Anderlecht binnen op zoek naar bewijzen voor mogelijke witwaspraktijken bij transfers. Zo vermoeden ze dat de transfer van Aleksander Mitrovic niet helemaal volgens het boekje is gegaan.

De club stuurde enkel een kort communiqué de wereld in, waarin enkel te lezen stond dat er een huiszoeking geweest was en de club meewerkt met het parket. Ook Marc Coucke wou niet meer dan een korte reactie kwijt toen hij woensdagnamiddag op Neerpede arriveerde.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Ik weet maar even veel als jullie”, verklaarde hij aan VTM Nieuws. “Ik denk dat de mensen het recht hebben dat ik even met hen ga spreken.”

Het bericht Marc Coucke reageert kort na huiszoeking bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!