‘Mechelen bood 100.000 euro omkoopgeld’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

KV Mechelen is net als Waasland-Beveren één van de clubs die wordt onderzocht in het dossier Propere Handen.  Voor beide clubs hangt degradatie boven het hoofd. Het Laatste Nieuws kwam met een opvallend bericht.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120!!

80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Trainer Vermant ging echter dwarsliggen. Voorzitter Huyck was vooraf op de hoogte van mogelijke omkoping van hun doelman Davy Roef. De bondsprocureur vindt het vreemd dat de voorzitter niet naar doelman Roef belde om te horen wat daarvan aan is. En waarom zei voorzitter Huyck in de aanloop naar de match dat het “ideale scenario zou zijn dat zijn ploeg met 2-0 zou verliezen?” Allemaal elementen die volgens de bondsprocureur ten laste van vooral Huyck en Swolfs kunnen worden gelegd.”

Het bericht ‘Mechelen bood 100.000 euro omkoopgeld’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!