‘Mogelijke opvolger van Fred Rutten kan niet wachten om het over te nemen’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Nu Fred Rutten trainer is van Anderlecht gaat het nog niet erg beter met de resultaten van Paars/Wit. Ook afgelopen weekend wist er niet gewonnen te worden in eigen huis van Zulte Waregem.

De vraag is dus hoelang de passage van de Nederlander in het Astridpark zal duren. Rutten tekende immers een contract van onbepaalde duur, waardoor hij na het seizoen in principe zonder grote problemen aan de kant geschoven kan worden. De club liet al uitschijnen dat ook een langere samenwerking mogelijk is, maar dan moeten de resultaten en het geleverde spel wel een pak beter worden en dat is voorlopig allerminst het geval.

VANDAAG EN MORGEN! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

En volgens Het Nieuwsblad staat alvast één man te trappelen om het roer van Rutten over te nemen: Kasper Hjulmand. “De beloftevolle coach van Nordsjaelland stond in januari ook hoog op de verlanglijst van Anderlecht en vond zelfs een persoonlijk akkoord met de Brusselaars, maar zijn club liet hem niet los omdat de afkoopsom die RSCA bood niet hoog genoeg was. Hjulmand bleef echter vriendelijk voor Anderlecht en zei meteen dat hij zijn contract bij Nordsjaelland dat in juni afloopt niet zou verlengen”, aldus de krant.

Het bericht ‘Mogelijke opvolger van Fred Rutten kan niet wachten om het over te nemen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.