Niet Eden Hazard of Kevin de Bruyne is de patron bij de Rode Duivels!

Voor velen zijn Eden Hazard en Kevin de Bruyne de spelers waar het om gaat bij de Rode Duivels. Toch denkt niet iedereen daar zo over. Volgens Marc Wilmots en Vital Borkelmans behoort de titel van ‘Patron van de ploeg’ echter toe aan een andere Rode Duivel.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“Bij zijn aanstelling wilde Martinez weten wat ik dacht over Witsel. Mijn antwoord: Hij wordt de eerste die je op het blad zet”, stelt Vital Borkelmans in een interview met Het Nieuwsblad. “Iedereen heeft ons uitgelachen om Witsel en vandaag zeggen ze wat wij al vijf jaar zeggen: hij is de patron, Rond hem begin je te bouwen.”

Marc Wilmots duidt Witsel ook aan als patron. “Positiespel, technisch vermogen, balvast, kopbalsterk. Een sleutelpion die denkt voor de ploeg en niet voor zichzelf.”

Het bericht Niet Eden Hazard of Kevin de Bruyne is de patron bij de Rode Duivels! verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook