OPVALLEND: Luc Nilis verlaat PSV en gaat aan de slag bij deze Nederlandse club

Luc Nilis vertrekt bij PSV. Hij wordt assistent-trainer bij VVV Venlo. Dit meldt de Eindhovense club via haar digitale huis. Bij de Eindhovense club was hij spitsentrainer van de A-selectie, Jong PSV en de U19 en U17. PSV wou graag verder met Nilis, en de optie in zijn contract werd gelicht, maar hij kiest voor een nieuwe uitdaging.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

“Uit respect voor zijn verdiensten bieden we hem de ruimte om naar VVV Venlo te vertrekken”, zegt technisch manager Marcel Brands op de website van PSV.

“In de constructie bij PSV verdeel ik mijn aandacht over meerdere aanvallers bij meerdere teams. VVV heeft me een andere rol aangeboden en ik denk dat die me ook wel ligt”, legt Luc NIlis zijn keuze uit.

“Luc kan spelers helpen zich te verbeteren en heeft daarmee een meerwaarde in onze technische staf”, aldus manager voetbal Stan Valckx op het clubkanaal van VVV.

Het bericht OPVALLEND: Luc Nilis verlaat PSV en gaat aan de slag bij deze Nederlandse club verscheen eerst op Voetbal4u.be.


IETS VOOR JOU?