OPVALLEND: Paris Saint-Germain verrast met aantrekken van nieuwe coach!

Unai Emery de huidige coach van PSG lijkt aan het einde van het seizoen te vertrekken. In de Champions League kon hij niet voor het nodige succes zorgen. De Franse topclub werd alvast gelinkt aan verschillende namen. En volgens RMC zal de opvolger weldra bekend worden.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het Franse medium meldt dat PSG de nieuwe coach reeds heeft bepaald. Het zou in elk geval geen Italiaan zijn, waardoor namen als Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri of Antonio Conte uit beeld raken. Ook zou het niet gaan om een gratis op te halen trainer, zoals Thomas Tuchel of Luis Enrique.

De beoogde opvolger is dus momenteel actief én zou een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract hebben opgenomen. Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), Diego Simeone (Atlético Madrid) en Sergio Conceicão (FC Porto) zijn de meest logische kandidaten. Vooral die eerste werd al meermaals genoemd.

Het bericht OPVALLEND: Paris Saint-Germain verrast met aantrekken van nieuwe coach! verscheen eerst op Voetbal4u.be.