EK VOETBAL! Krijg 10X je inzet terug als BELGIE van FINLAND WINT! EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Opvolger Fred Rutten is al volop aan het werk voor Anderlecht’

Anderlecht kreeg gisteren in de strijd om de Play-Offs een hard pak slaag van Genk. Het werd maar liefst 3-0 en Paars/Wit lijkt nu al uitgeschakeld voor de titel. Michael Verschueren was vorig week duidelijk: indien de resultaten meevallen gaat Anderlecht gewoon voort met de Nederlander. Maar hij voegde er meteen aan toe dat een vierde plaats wellicht niet voldoende zal zijn. En dus is de kans reëel dat Rutten na enkele maanden alweer vertrekt. Meer nog, volgens Het Nieuwsblad is zijn mogelijke opvolger al druk in de weer met het voorbereiden op zijn taak bij Anderlecht.

De Deen Kasper Hjulmand was afgelopen winter al nadrukkelijk in beeld, maar was toen te duur om bij Nordsjaelland weg te plukken. Inmiddels nam hij echter zelf ontslag bij die club. Naar verluidt met oog op zijn mogelijke job bij Anderlecht. Zo zou hij al bezig zijn met een uitgebreide analyse van de spelerskern. En daarbij kijkt hij ook naar de vele spelers die Anderlecht momenteel elders op huurbasis heeft gestald.

MIDWEEKS DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

Een serieuze opdracht, wetende dat Paars-Wit zo’n 43 spelers onder contract heeft staan. Het is Hjulmand dan ook menens. De club zelf wil/zal voorlopig niet communiceren over de trainerszaak. Kwestie van de rust in PO I te bewaren en wie weet zorgt Rutten alsnog voor een complete ommekeer. Maar volgens HNB bereikte RSCA eerder al persoonlijke voorwaarden met Hjulmand. Zijn officiële aanstelling lijkt dus een kwestie van tijd …

Het bericht ‘Opvolger Fred Rutten is al volop aan het werk voor Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.