RODE DUIVEL: “Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden”

Hij is één van de beste spelers op het moment. Toch vind hij dat hij nooit een Lionel Messi of Cristiano Ronaldo zal worden. Dit zijn de woorden van Eden Hazard. “Ik heb het gevoel dat ook bij mij die ‘maar’ weg is. Elk jaar was er wel iemand die zei: Eden likt aan het niveau van Messi of Ronaldo. Eerst Mourinho, dan Conte, nu Sarri. Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden, maar na het WK zei iedereen meteen: Hazard is top 5 in de wereld. Ervoor misschien top 10, top 15, top 20. Ik heb het gevoel dat de mensen nu ‘wow’ zeggen”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Hazard dwong in 2018 respect af. “Zoals Modric respect gekregen heeft met Kroatië, dwong ik dat af met de Belgen. (blaast) Erkenning is mooi, maar alle voetballers in de top 20 zitten, op twee na, zo dicht bij mekaar. Allemaal toppers. En alles wordt beslist op details. Winst op een WK, winst in de Champions League, 25 goals hier, 25 assists daar.”

Het bericht RODE DUIVEL: “Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


IETS VOOR JOU?