Rode Duivel: “Natuurlijk vrees ik voor het WK”

Crystal Palace-spits Christian Benteke vreest voor het komende WK in Rusland. Hij is namelijk gezakt in de rangorde bij de Rode Duivels.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Natuurlijk heb ik het gevoel dat mijn selectie in gevaar is. Het zou pijn doen om Rusland te missen. Het zou een grote ontgoocheling zijn. Zeker omdat ik er altijd bij was”, zei hij aan Play Sports.

De spits van Crystal Palace scoorde nog maar twee keer en hij weet dat hij de komende maanden zijn niveau de hoogte moet gaan injagen. Anders dreigt hij na Brazilië, waar hij niet was wegens een blessure, opnieuw een WK te missen.

“Anderzijds weet ik ook vanwaar ik kom. Ik neem alles in mijn carrière als een bonus. Als ik doelpunten zou scoren, dan zou ik me geen zorgen moeten maken. ‘t Is niet zo dat enkel ik slechte wedstrijden speel, maar de anderen zijn wel trefzeker. Het probleem is niet dat Michy aan de lopende band scoort, ik moet gewoon mijn niveau opkrikken.”

Het bericht Rode Duivel: “Natuurlijk vrees ik voor het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.