Spaanse media zien één groot pijnpunt na basisplaats Thibaut Courtois

Gisteren stond Thibaut Courtois in de basis bij Real Madrid dat op bezoek ging bij het Baskische Athletic Bilbao. Het werd 1-1. Toch waren de Spaanse media positief over zijn prestaties.

Bij het Real-gezinde Marca was men alvast tevreden met wat de Rode Duivel liet zien na zijn tweede basisplaats. “Aan het doelpunt kon hij weinig doen. Maakte een goede redding om Rico af te houden en kreeg verder niet al te veel werk. Liet ook een beheerste indruk achter met de bal aan zijn voet”, klinkt het.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Bij de Spaanse tak van ESPN is men echter strenger. “Courtois stond in niemandsland bij de tegentreffer en mocht daarna van geluk spreken dat Garcia buitenspel stond. In het slot pakte hij wel nog uit met een uitstekende save, maar hij kan allesbehalve een waterdicht dossier neerleggen voor een basisplaats tegen Roma.”

El Mundo Deportivo vond dat Courtois weinig aan de tegentreffer kon doen, maar maakt verder niet te veel woorden vuil aan zijn prestatie. Bij 360 Sports doet men dat wel: “Hij redde een punt met een belangrijke redding in het slot, maar zag er niet erg comfortabel uit tussen de palen.”

Het bericht Spaanse media zien één groot pijnpunt na basisplaats Thibaut Courtois verscheen eerst op Voetbal4u.be.