EK VOETBAL! Krijg 10X je inzet terug als BELGIE van FINLAND WINT! EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

SUPERTIP: Anderlecht – Gent (Play-Offs 21-04-2019)

Vanavond om 18.00uur staat er weer een mooie wedstrijd op de kalender. Dan speelt Anderlecht in eigen huis tegen AA Gent. De Brusselaars hebben iets recht te zetten na de slechte prestaties van de afgelopen weken. De verwachting is dat interim-coach Karim Belhocine een aantal wijzigingen gaat doorvoeren in zijn basiself. Volgens de bookmaker is Anderlecht favoriet om deze match te winnen maar je weet het natuurlijk maar nooit.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!

Zie hieronder de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Anderlecht wint: 2,10
  • Gelijkspel: 3,70
  • AA Gent wint: 3,40

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetballen? En hier je bonusgeld van bijvoorbeeld 80 euro voor inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 3,70= 296,00 euro kunnen pakken! Zou dat even lekker zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *