SUPERTIP: Leuven – Roeselare (Proximus League)

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Vnavond om 20.30uur staat de wedstrijd Leuven – Roeselare op de kalender. Beide ploegen zullen voor de drie punten gaan dus het beloofd een mooie match te worden. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Leuven de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Westerlo wint: 1,35
  • Gelijkspel: 5,20
  • Beerschot wint: 7,65

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter


Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!