Thomas Meunier gelooft dat Kylian Mbappé instructies kreeg

Kylian Mbappé heeft zich met zijn gedrag niet erg populair gemaakt bij het voetbalpubliek. Zijn teammaat Thomas Meunier neemt zijn clubgenoot bij Paris Saint-Germain in bescherming.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Meunier stelt dat zijn teamgenoot bij de Franse topclub zich doorgaans niet bezighoudt met dergelijke praktijken. “In Parijs heb ik hem zelden tijd zien rekken zoals hij dat deed tegen ons”, wordt de vleugelverdediger geciteerd door Goal. “Ik weet zeker dat hij is geïnstrueerd om dat te doen”, aldus de Belg, die stelt dat de jongeling een legende kan worden als hij zich normaal gedraagt. Kylian is enorm getalenteerd en een toekomstig superster. Ik hoop dat hij niet verkeerd wordt beïnvloed. Toen spelers als Zinédine Zidane of Ronaldo in het verleden legendes werden bij Real Madrid, was dat omdat ze speelden met een bepaalde trots en verlangen op het veld. Hun doel was niet om theater te maken of om dat soort dingen (tijdrekken, red.) te doen.”

“Zij werden altijd, en terecht, gerespecteerd vanwege hun voetballende kwaliteiten en attitude. In de loop der jaren, als hij wat volwassener wordt, zal Kylian misschien wel begrijpen dat attitude een belangrijk onderdeel is in het worden van een legende”, besluit Meunier, die zich met de nationale ploeg van België opmaakt voor de troostfinale, zaterdag tegen Engeland.

Het bericht Thomas Meunier gelooft dat Kylian Mbappé instructies kreeg verscheen eerst op Voetbal4u.be.