TOP AANKOOP: ‘Verkoos Club Brugge boven Manchester City’

Club Brugge heeft met het aantrekken van Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld een superaankoop gedaan deze zomer. De vleugelflitster kwam over van het Nederlandse NEC en deed Anthony Limbombe snel vergeten. Hij had echter ook nog andere opties.

Volgens Aad de Mos hebben de Nederlandse topclubs liggen slapen. De speler ziet dat anders. “Er hadden topploegen in Nederland interesse, mensen associëren dat meteen met PSV. Maar ik heb die naam nooit genoemd”, stelt Arnaut Danjuma Groeneveld bij Voetbal Intenational. “Het is niet zo dat grote clubs uit Nederland hebben zitten slapen. Die hebben zich gemeld, maar ik heb bewust voor Brugge gekozen.”

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

“Er was ook belangstelling vanuit Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ik volg mijn gevoel, altijd. Hoe dat precies werkt, kan ik niet uitleggen, maar hier klopte het gewoon.”

“Club wilde me echt graag hebben. Ik hou van die aandacht. Toen ik hier kwam, was het meteen duidelijk voor me. Ten opzichte van alle andere clubs die interesse hadden – ook Manchester City was daarbij – kan ik me hier het best ontwikkelen.”

In zes competitiematchen kwam Danjuma drie keer tot scoren. Binnenkort kan hij zich tonen in de Champions League, met Atlético Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco als tegenstrevers.

Het bericht TOP AANKOOP: ‘Verkoos Club Brugge boven Manchester City’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.