TRANSFER: Hans Vanaken weg bij Club Brugge?

Hans Vanaken speelt al drie jaar zijn wedstrijden voor Club Brugge. Toch denkt de speler niet aan een snel vertrek.

Er was wel al interesse in hem vanuit Rusland en Duitsland. “Echt concreet was dat niet. Ik had er ook slechts een jaar bij een topclub opzitten, er kwam Champions League aan. Als ik ooit ga, dan moet alles juist zijn. Een goeie club, maar het leven moet er ook aangenaam zijn. Anderen kunnen misschien aarden in Rusland, maar het lijkt niets voor mij.”.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar AL DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Thomas Meunier zei vorig jaar nog dat Vanaken zo zou meekunnen bij PSG, maar dat is overdreven. “Thomas heeft het altijd voor mij gehad, maar in mijn ogen is dat niet realistisch. Anderzijds, toen hij naar PSG ging, dacht ik dat hij het toch moeilijk zou hebben. Terwijl hij het fantastisch doet en eigenlijk nog weinig speelt.”

Vanaken ligt nog tot medio 2020 onder contract in Brugge en volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van 6 miljoen euro. Club Brugge nam hem in 2015 voor 4 miljoen euro over van Lokeren.

Het bericht TRANSFER: Hans Vanaken weg bij Club Brugge? verscheen eerst op Voetbal4u.be.