Verrassende Rode Duivel mag hopen op basisplaats: “Maakte indruk op training”

Nu Jordan Lukaku geblesseerd is opent dit de mogelijkheden voor andere spelers. En dan vooral voor de vleugelback Anthony Limbombe. De kans is groot dat hij zijn plek inneemt bij de Rode Duivels voor de oefeninterland tegen Saoudi-Arabie.

Limbombe wist direct indruk te maken op training. “Nadat hij op training al een goede indruk naliet, krijgt Limbombe nagenoeg zeker speelkansen in het oefenduel van dinsdag”, schrijft Het Nieuwsblad.

In doel werd dan weer verwacht dat Simon Mignolet zich nog eens zou mogen tonen. Die kan na zijn verwijzing naar de bank bij Liverpool wel een opsteker gebruiken en bovendien sukkelde Thibaut Courtois met een blessure. Maar toch zal Mignolet nog even moeten wachten op uitsluitsel over zijn speelminuten. Courtois trainde vrijdag weliswaar nog apart, maar zou voldoende hersteld zijn om dinsdag gewoon te starten. Afwachten dus wat de bondscoach beslist.

 

Het bericht Verrassende Rode Duivel mag hopen op basisplaats: “Maakte indruk op training” verscheen eerst op Voetbal4u.be.