WAT EEN GELD! ‘Dit kan Alejandro Pozuelo gaan verdienen in de MLS’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Genk-middenvelder Alejandro Pozuelo mag zich in de belangstelling heugen van Toronto FC. Hij kan daar een monstersalaris gaan opstrijken.

SUPERTIP! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Toronto verloor afgelopen transferperiode zijn grote vedette – Sebastian Giovinco -, waardoor er budget vrijkomt om hem te vervangen. The Atomic Ant was dé absolute grootverdiender uit de MLS; de Italiaan streek maar liefst 7 miljoen euro per jaar op. HLN meldt nu dat Toronto bereid is om zo’n slordige 4 miljoen per jaar aan Pozuelo te geven. Je zou voor minder beginnen twijfelen…

Het bericht WAT EEN GELD! ‘Dit kan Alejandro Pozuelo gaan verdienen in de MLS’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!