Wilfried van Moer tipt volgende trainer Club Brugge: “Denk niet dat Leko blijft”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Het loopt dit seizoen niet bij Club Brugge. Aankomend week staat de kraker op het programma tegen koploper Genk en daar zal het moeten gebeuren. Want binnen de club neemt de nervositeit zienderogen toe. Dat merkte ook drievoudig Gouden Schoen en analist Wilfried Van Moer op. “Je ziet en voelt dat er binnenskamers problemen zijn. Dat incident met Vormer was zogezegd afgesloten, maar geloof me, in werkelijkheid is dat niet zo. Je merkt aan alles bij Club Brugge dat ze nerveus worden. Volgend weekend tegen KRC Genk moet er dus gewonnen worden, er zit voor Club niks anders op”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE naar de PRO LEAGUE en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Ook voor coach Ivan Leko worden de komende wedstrijden cruciaal. Al denkt Van Moer dat het verhaal voor hem grotendeels voorbij is, hij tipt zelfs al een mogelijke opvolger. “Je voelt wel dat Leko steeds meer krediet verliest. Ik denk niet dat hij volgend seizoen nog coach is in Brugge. Zal Club dan naar Philippe Clement hengelen? Zo ja, wordt het een heel moeilijke beslissing voor Clement.”

Want bij Genk kan Clement voortborduren op het huidige succes, al is het nog maar de vraag hoe sterk de Limburgers volgend seizoen voor de dag zullen komen. “De Champions League spelen met Genk zou fantastisch zijn, maar hij zal zich ook afvragen met welke ploeg hij dat zal moeten doen. Want er gaan sowieso meerdere spelers vertrekken. Pozuelo, Samatta, Maehle, Trossard… Dat zal meespelen in zijn beslissing”, aldus Van Moer.

Het bericht Wilfried van Moer tipt volgende trainer Club Brugge: “Denk niet dat Leko blijft” verscheen eerst op Voetbal4u.be.