WOW!! ‘Inter en Chelsea melden zich voor goudhaantje uit de Pro League’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Zowel Inter Milan als Chelsea hebben een speler uit de Pro League gescout. Het gaat om Moeskroen-speler Manuel Benson. De jonge flankaanvaller lokt steeds meer de aandacht vanuit het buitenland en Inter Milaan kwam hem onlangs bekijken tegen Sporting Charleroi. Daar was hij toen goed voor een assist.

Tegen AA Gent was Benson ook goed voor een assist en toen zat Chelsea in de tribune. Zij volgden hem al tijdens zijn periode bij Lierse SK en kwamen kijken hoe hij zich ondertussen heeft ontwikkeld. AS Monaco scout de 21-jarige Belg al enkele maanden. Vooralsnog zijn er geen concrete voorstellen, maar ze houden Benson alvast stevig in de gaten.

VANDAAG EN MORGEN! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

De speler is eigendom van KRC Genk – Moeskroen heeft een veel te dure aankoopoptie – en daar zijn ze zeer tevreden met zijn prestaties. Met 5 assists en 1 goal in 5 competitiewedstrijden is Benson momenteel zeer sterk bezig. Genk wil de talentvolle speler, die wellicht weer zal worden opgeroepen voor de U21 van België, volgende zomer een nieuwe kans geven.

Het bericht WOW!! ‘Inter en Chelsea melden zich voor goudhaantje uit de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.