BREAKING!! ‘Marc Coucke slaat toe en haalt JPL-uitblinker naar Anderlecht’

Marc Coucke zat zondag voor de eerste keer als voorzitter op de tribune bij Anderlecht. Een succes werd het niet. De Brusselaars verloren met 2-0 van AA Gent. Nu is bekend geworden dat Paars/Wit bezig is met het binnenhalen van één van de uitblinkers in de Jupiler Pro League.

VOETBALLIEFHEBBER? facebook PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Anderlecht erg dicht bij de komst van Hendrik Van Crombrugge. De 24-jarige doelman kreeg in de reguliere competitie weliswaar 55 tegentreffers te slikken, hij voorkwam vaak veel erger en had zo’n een aanzienlijk aandeel in de nipte redding van KAS Eupen. Van Crombrugge, die vorige zomer nog een concreet bod van Ajax weigerde, had zelf ook zijn zinnen gezet op een overstap naar het Astridpark. Daarom wisselde hij onlangs ook van makelaar.

Volgend seizoen zou hij de concurrentie met Matz Sels moeten aangaan voor de positie van eerste doelman. Die wordt momenteel gehuurd van Newcastle United, maar RSCA zou graag langer met hem doorgaan. De vraagprijs van zo’n 5 miljoen euro is weliswaar te hoog, toch hoopt men op een akkoord met de Magpies. Ook een nieuwe huurbeurt, dit keer mét aankoopoptie, is niet uitgesloten.

Het bericht BREAKING!! ‘Marc Coucke slaat toe en haalt JPL-uitblinker naar Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.